رشد تولید صنایع غذایی با توسعه حمل و نقل ریلی

0
عضو هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: اگر حمل و نقل ریلی ما وضعیت مناسبی داشته باشد هم هزینه تمام شده تولید محصولات صنایع غذایی کاهش می‌یابد و هم سرعت ارسال مواد اولیه به کارخانه‌ها افزایش خواهد یافت.

به گزارش نبض صنعت، محمد حجتی با بیان اینکه مواد اولیه در صنعت غذایی عمدتا از بنادر جنوبی وارد می‌شود افزود: در حمل نقل جاده‌ای هم هزینه‌های سوخت بالاتر است و هم حوادث مختلف در جاده‌ها رخ می‌دهد، از طرفی حجم بار کمتری را می‌توان با آن توزیع کرد که در مجموع باعث افزایش هزینه‌های تولید می‌شود و این هزینه‌ها در نهایت به مصرف کننده نهایی تحمیل خواهد شد.

وی ادامه داد: در صنایع غذایی هزینه‌های حمل و نقل به دو دسته تقسیم می‌شوند نخست هزینه حمل مواد اولیه از بنادر به کارخانجات و دوم هزینه توزیع محصول نهایی به سراسر کشور، که اگر حمل و نقل ریلی ما توسعه یابد می‌توانیم قیمت محصول نهایی را کاهش دهیم.

وی با اشاره به مزیت‌های حمل و نقل ریلی در مقایسه با جاده ای، گفت: حمل و نقل ریلی چندین برابر ظرفیت بیشتری در مقایسه با حمل و نقل جاده‌ای دارد از طرفی با خروج بار بیشتر از بنادر، توقف کشتی‌ها در بنادر کاهش می‌یابد و محصولات سریعتر از بندر جابجا می‌شوند.

بیشتر بخوانید : برنامه راهبردی صنایع غذایی تدوین شد

عضو هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران افزود: عوامل انسانی متخصص نیز در کاهش هزینه‌های تولید موثر هستند، زیرا اگر عوامل انسانی از دانش کافی برخوردار نباشند، هدر رفت تولید افزایش می‌یابد، همچنین استفاده از فناوری‌های جدید در خط تولید نیز می‌تواند باعث کاهش هزینه‌های تولید شود.

انتهای پیام

پاسخ دادن

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید