تامین نان و روغن خوراکی سالم اولویت دستورکار دولت

0
سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: طی ۲۰ سال گذشته توسط دولت‌های مختلف نشست شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به ریاست رئیس جمهور و دبیری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تشکیل نشده و این جلسه در دولت سیزدهم با حضور رئیس جمهور برگزار شد.

به گزارش نبض صنعت، علیرضا نظری سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب،منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست یکشنبه ۱۵ مردادماه کمیسیون متبوع خود گفت: دستورکار نشست به بررسی تصویب نامه سال ۱۳۹۷ هیات وزیران و همچنین آئین نامه اجرایی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با حضور نماینده سازمان برنامه و بودجه، وزارت بهداشت، نمایندگان سازمان ملی استاندارد و وزارت جهاد کشاورزی اختصاص داشت.

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه نمایندگان دستگاه‌ها گزارش هایی در خصوص قوانین، آئین نامه‌ها و دستورالعمل های سلامت غذایی کشور ارائه کردند، ادامه داد: بر اساس گزارش‌های ارائه شده، طی ۲۰ سال گذشته توسط دولت‌های مختلف نشست شورای عالی سلامت و امنیت غذایی که ریاست آن بر عهده شخص رئیس جمهور و دبیری آن بر عهده وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار دارد تشکیل نشده و این جلسه در دولت سیزدهم با حضور رئیس جمهور برگزار شده است.

وی با تاکید بر اینکه در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با دستور رئیس جمهور مقرر شده ۵ سند موجود در زمینه سلامت غذایی به یک سند تبدیل و از سال ۱۴۰۲ تا سال ۱۴۱۱ به صورت کامل اجرایی شود، عنوان کرد: بر اساس قوانین مصوب سال ۱۳۳۴ و همچنین ۱۳۴۶ که بسیار ضعیف هستند و باید به روزرسانی می‍‌‌‌ شدند در شش محور حوزه سلامت غذایی مانند وجود فلزات سنگین، توکسین‌ها، آفت کش‌ها، نیترات‌ها، باقی مانده داروهای دامی و تراریخته‌ها حدود ۵ هزار استاندارد غذایی وجود دارد که عملا همه به صورت ناقص اجرا شده اند.

نظری گفت: در قانون برنامه هفتم توسعه امنیت و سلامت غذایی به صورت ضعیف دیده شده که در نشست امروز مقرر شد بازنگری شود و دستگاه‌های متولی خصوصا وزارت بهداشت و درمان با جدیت بیشتری به عنوان دبیر شورای عالی سلامت غذایی پیگیری لازم را انجام و به سمت پیاده سازی استانداردهای مشخص شده در حوزه امنیت و سلامت غذایی با جدیت بیشتری گام بردارد و مجلس نیز با دقت بیشتری موارد را پیگیری کند تا در زمینه سلامت و امنیت غذایی به اطمینان خاطر دست پیدا کنیم.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب،منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: درحال حاضر دو حوزه نان سالم و روغن مصرفی خانوارها به صورت اولویت دار باید در دستور کار قرار بگیرد و حداقل این دو محور از سایر موارد بیشتر مورد توجه قرار بگیرد تا آثار آن را به زودی در سفره مردم مشاهده کنیم.

انتهای پیام

پاسخ دادن

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید