سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: طی ۲۰ سال گذشته توسط دولتهای مختلف نشست شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به ریاست رئیس جمهور و دبیری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تشکیل نشده و این جلسه در دولت سیزدهم با حضور رئیس جمهور برگزار شد.
به گزارش نبض صنعت، علیرضا نظری سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب،منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست یکشنبه ۱۵ مردادماه کمیسیون متبوع خود گفت: دستورکار نشست به بررسی تصویب نامه سال ۱۳۹۷ هیات وزیران و همچنین آئین نامه اجرایی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با حضور نماینده سازمان برنامه و بودجه، وزارت بهداشت، نمایندگان سازمان ملی استاندارد و وزارت جهاد کشاورزی اختصاص داشت.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه نمایندگان دستگاهها گزارش هایی در خصوص قوانین، آئین نامهها و دستورالعمل های سلامت غذایی کشور ارائه کردند، ادامه داد: بر اساس گزارشهای ارائه شده، طی ۲۰ سال گذشته توسط دولتهای مختلف نشست شورای عالی سلامت و امنیت غذایی که ریاست آن بر عهده شخص رئیس جمهور و دبیری آن بر عهده وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار دارد تشکیل نشده و این جلسه در دولت سیزدهم با حضور رئیس جمهور برگزار شده است.
وی با تاکید بر اینکه در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با دستور رئیس جمهور مقرر شده ۵ سند موجود در زمینه سلامت غذایی به یک سند تبدیل و از سال ۱۴۰۲ تا سال ۱۴۱۱ به صورت کامل اجرایی شود، عنوان کرد: بر اساس قوانین مصوب سال ۱۳۳۴ و همچنین ۱۳۴۶ که بسیار ضعیف هستند و باید به روزرسانی می شدند در شش محور حوزه سلامت غذایی مانند وجود فلزات سنگین، توکسینها، آفت کشها، نیتراتها، باقی مانده داروهای دامی و تراریختهها حدود ۵ هزار استاندارد غذایی وجود دارد که عملا همه به صورت ناقص اجرا شده اند.
نظری گفت: در قانون برنامه هفتم توسعه امنیت و سلامت غذایی به صورت ضعیف دیده شده که در نشست امروز مقرر شد بازنگری شود و دستگاههای متولی خصوصا وزارت بهداشت و درمان با جدیت بیشتری به عنوان دبیر شورای عالی سلامت غذایی پیگیری لازم را انجام و به سمت پیاده سازی استانداردهای مشخص شده در حوزه امنیت و سلامت غذایی با جدیت بیشتری گام بردارد و مجلس نیز با دقت بیشتری موارد را پیگیری کند تا در زمینه سلامت و امنیت غذایی به اطمینان خاطر دست پیدا کنیم.
سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب،منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد: درحال حاضر دو حوزه نان سالم و روغن مصرفی خانوارها به صورت اولویت دار باید در دستور کار قرار بگیرد و حداقل این دو محور از سایر موارد بیشتر مورد توجه قرار بگیرد تا آثار آن را به زودی در سفره مردم مشاهده کنیم.
انتهای پیام