آغاز ثبت نام کوییک بدون قرعه کشی آبان ۱۴۰۳

0
شرایط ثبت نام کوییک سایپا ویژه آبان ۱۴۰۳ اعلام شد.

به گزارش نبض صنعت، گروه خودروسازی سایپا از آغاز ثبت نام خودروهای کوییک بدون قرعه کشی خبر داد.

شرایط ثبت نام کوییک بدون قرعه کشی ۱۴۰۳

فروش محصولات گروه خودروسازی سایپا از هفته آینده برای سه دسته متقاضیان، شامل متقاضیان عادی، طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و جایگزینی خودروهای فرسوده آغاز خواهد شد.

زمان ثبت نام کوییک آبان ۱۴۰۳

این طرح از ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳، از طریق وب‌سایت فروش اینترنتی سایپا به نشانی www.saipa.iranecar.com فعال خواهد بود و تا تکمیل ظرفیت ادامه خواهد داشت.

متقاضیان ثبت نام کوییک بدون قرعه کشی می‌توانند برای سهولت در فرآیند ثبت‌نام، پیش از زمان آغاز ثبت‌نام به وب‌سایت فروش اینترنتی سایپا مراجعه کرده و اطلاعات شخصی خود را ثبت یا به‌روزرسانی کنند و کد کاربری و رمز عبور دریافت نمایند. ثبت‌نام در این طرح تنها از طریق آدرس مذکور انجام می‌شود و استفاده از سایر آدرس‌ها به عهده خود متقاضی خواهد بود.

پیش‌فروش سایپا به قیمت کارخانه( 8 آبان 1403)

شرکت زامیاد دو مدل از محصولات خود را در طرح پیش‌فروش آبان ۱۴۰۳ عرضه کرده است.

طبق اعلام سایپا، مدل نیسان آپشنال رادیال SVPDH با پیش‌پرداخت ۱۵۰ میلیون تومان قابل خرید است. زمان تحویل این خودرو در هفته چهارم دی ۱۴۰۳ مشخص شده و شرایط فروش و واریز پیش‌پرداخت مرحله دوم به صورت نقدی است. لازم به ذکر است که قیمت خودرو به صورت غیرقطعی اعلام شده است.

مدل دیگری که در این طرح عرضه می‌شود، نیسان آپشنال رادیال دوگانه‌سوز SVPDH است که شرایط پیش‌پرداخت و زمان تحویل مشابه مدل تک‌سوز دارد.

برای خرید، هر کد ملی تنها مجاز به ثبت‌نام برای یک خودرو است و تطابق شماره کارت، حساب بانکی، شماره شبا و کد ملی مشتری الزامی می‌باشد. همچنین، هر گونه افزایش قیمت به همراه هزینه‌های عوارض، شماره‌گذاری و گواهی اسقاط به عهده مشتری خواهد بود. متقاضیان می‌توانند تا تکمیل ظرفیت، با مراجعه به سایت فروش اینترنتی محصولات گروه خودروسازی سایپا به نشانی saipa.iranecar.com ثبت‌نام کنند.

قیمت جدید خودروهای سایپا

گروه خودروسازی سایپا، لیست جدید قیمت کارخانه ای محصولات این شرکت و برندهای زیر مجموعه در آبان ۱۴۰۳ را منتشر کرد.

همزمان با آغاز ماه آبان ۱۴۰۳، شرکت سایپا نیز قیمت کارخانه ای تمامی این شرکت را به‌روزرسانی و منتشر کرده است.

نام محصول قیمت مصرف کننده

ساینا S (۸۵گانه) ۳۴۵ میلیون و ۸۱۰ هزار تومان

ساینا S دوگانه ۳۰۸ میلیون و ۹۱۹ هزار تومان

ساینا S اتوماتیک ۳۴۶ میلیون و ۸۰۱ هزار تومان

ساینا (GX) ۳۲۹ میلیون و ۷۷۷ هزار تومان

کوییک پلاس اتوماتیک با ترمز ESC ۳۵۱ میلیون و ۸۳۹ هزار تومان

کوییک S (۸۵گانه) ۳۰۵ میلیون و ۲۵ هزار تومان

کوییک GX-L (ترمز ESC) ۳۷۹ میلیون و ۷۱۲ هزار تومان

کوییک GX-H (ترمز ESC) ۳۸۳ میلیون و ۸۰۷ هزار تومان

اطلس G ۴۱۶ میلیون و ۶۵۵ هزار تومان

شاهین G ۴۴۴ میلیون و ۴۱۴ هزار تومان

شاهین GL بدون سانروف ۴۲۸ میلیون و ۲۸۹ هزار تومان

شاهین G اتومات ۶۵۰ میلیون و ۷۴۹ هزار تومان

شاهین پلاس اتومات ۷۵۷ میلیون و ۸۴۲ هزار تومان

چانگان+CS35 (تیپ ۲) ۱ میلیارد و ۱۴۳ میلیون و ۴۸۸ هزار تومان

چانگان+CS35 (تیپ ۳) ۱ میلیارد و ۳۶۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان

چانگان CS55 پلاس ۱ میلیارد و ۵۱۱ میلیون و ۹۳۳ هزار تومان

قیمت ماشین های شرکت پارس خودرو – آبان ۱۴۰۳

نام محصول قیمت مصرف کننده

کوییک RS (۸۵گانه) ۳۱۰ میلیون و ۱۷۵ هزار تومان

کوییک GXR-L (ترمز ESC) ۳۹۱ میلیون و ۲۴۷ هزار تومان

کوییک CVT R تیپ (DA) ۳۵۹ میلیون و ۸۰۴ هزار تومان

سهند S ۴۶۷ میلیون و ۱۴۷ هزار تومان

زوتی (DL5) ۱ میلیارد و ۱۴۴ میلیون و ۵۴۲ هزار تومان

قیمت خودروهای تجاری شرکت سایپا و زامیاد – آبان ۱۴۰۳

نام محصول قیمت مصرف کننده

سایپا ۱۵۱ تیپ DA ۳۱۰ میلیون و ۱۰ هزار تومان

نیسان تک سوز آپشنال ۵۶۸ میلیون تومان

نیسان تک سوز آپشنال (‌SVPD) ۵۷۹ میلیون و ۲۳۲ هزار تومان

نیسان دوگانه سوز آپشنال ۶۲۴ میلیون تومان

سهند S و اطلس G در بخش فنی تفاوت زیادی ندارند و هر دو محصول به‌خاطر پیشرانه ۱.۵ لیتر M۱۵i عملکرد یکسانی به‌نمایش می‌گذارند. مقایسه سهند و اطلس نشان می‌دهد از حیث امکانات رفاهی رقابت تقریبا برابری شاهد هستیم و تفاوت‌ها در حد آپشن‌هایی مثل آینه برقی است. سایپا بابت فروش اطلس حدود ۴۱۶ میلیون دریافت می‌کند، اما قیمت کارخانه سهند تقریبا ۵۰ میلیون تومان بیشتر است. در بازار آزاد، اما شرایط متفاوت است و ارقام پیشنهادی فروشنده‌های اطلس حول‌وحوش ۲۰ میلیون تومان سبقت گرفته.

سهند و اطلس به پیشرانه M۱۵i سایپا مجهز شده‌اند. پیشرانه‌ای که نسبت به قلب تپنده کوییک و ساینا اندکی بهتر عمل می‌کند. پیشرانه ۱.۵ لیتر، حداکثر ۹۱ اسب‌بخار قدرت و ۱۳۷ نیوتن‌متر گشتاور خروجی به چرخ‌های سهند و اطلس منتقل می‌کند و راننده می‌تواند نهایتا سرعتی معادل ۱۷۰ کیلومتربرساعت را تجربه کند.

برای درک بهتر توانایی سهند و اطلس کافی است بدانید توان تولیدی گشتاور خروجی آنها نسبت به ساینا و کوییک درحد پنج درصد ارتقا پیدا کرده.

سهند و اطلس از حیث مصرف سوخت نیز شرایط مشابهی دارند و هر دو مدل به‌طور متوسط ۶.۹ لیتر بنزین به‌ازای هر ۱۰۰ کیلومتر می‌سوزانند.

مقایسه سهند و اطلس، نبرد جدید‌ترین سدان و هاچ‌بک اقتصادی سایپاست. طول سهند به حدود چهار متر و ۲۰ سانتی‌متر می‌رسد و آنطرف طول اطلس حدود چهار متر و ۲۱۵ سانتی‌متر است. هر دو محصول جدید به رینگ‌های ۱۴ اینچ مجهز می‌شوند و می‌توانیم ظرفیت باک سهند و اطلس را ۴۲ لیتر بدانیم.

مقایسه سهند و اطلس در بخش امکانات رفاهی مشخص می‌کند هر دو محصول به سیستم تهمیه اتوماتیک مجهز شده‌اند. نمایشگر هفت اینچ لمسی و دکمه‌های کنترلی روی فرمان بخش دیگری از شرایط مشابه سهند و اطلس در این بخش را نشان می‌دهد. همه این حرف‌ها نشان می‌دهد تفاوت بزرگ سهند و اطلس در سر و شکل ظاهری خلاصه می‌شود و از حیث فنی و آپشن‌ها تقریبا با یک محصول یکسان روبرو هستیم. هر چند که این وسط اطلس به‌خاطر آپشن‌هایی مثل آینه برقی تاحدودی دست بالاتر را دارد. چیزی که در تیپ S سهند مشاهده نمی‌شود و احتمالا در طراحی سهند G جبران خواهد شد.

مقایسه سهند و اطلس؛ دوئل نوبرانه‌های سایپا در بازار خودروقیمت اطلس در کارخانه حدود ۵۰ میلیون کمتر از سهند است

قیمت قیمت اطلس G در کارخانه ۴۱۶ میلیون و ۶۵۵ هزار تومان است و در فهرست محصولات سایپا روبروی اسم سهند S رقمی معادل ۴۶۷ میلیون و ۱۴۷ هزار تومان به چشم می‌خورد.

قیمت اطلس به این ترتیب نسبت به سهند ۵۰ میلیون و ۴۹۲ هزار تومان بیشتر است. سهند S که به‌عنوان اولین تیپ این محصول روانه بازار شده، تا همین یک ماه قبل در کارخانه حدود ۴۵۹ میلیون قیمت داشت و حالا این عدد با رشد تقریبا دو درصدی به بیش از ۴۶۷ میلیون رسید.

قیمت اطلس نیز درحالی به ۴۱۶ میلیون تومان رسیده که تا مرداد امسال خریداران اطلس از نمایندگی سایپا ۴۱۲ میلیون تومان پرداخت می‌کردند.

قیمت اطلس و سهند در بازار آزاد مثل بقیه خودرو‌های داخلی بیشتر از نرخ مصوب کارخانه است. همزمان با اولین روز‌های آبان امسال فروشنده‌های سهند S سایپا رقمی معادل ۵۰۰ میلیون تومان به خریداران پیشنهاد می‌دهند، اما قیمت اطلس G سایپا به‌طور متوسط ۵۲۰ میلیون تومان اعلام می‌شود.

اختلاف قیمت سهند کارخانه و بازار به‌این ترتیب حول‌وحوش ۳۳ میلیون تومان برآورد می‌شود که معادل گپ هفت درصدی است. درحالی که اختلاف قیمت کارخانه و بازار اطلس به حدود ۲۵ درصد می‌رسد؛ تقریبا ۱۰۴ میلیون تومان.

قیمت سهند سایپا در بازار آزاد درحالی به مرز نیم‌میلیارد تومان رسیده که اواخر مرداد و همزمان با تحویل اولین سری از سهند به حواله‌داران، ارقام پیشنهادی فروشنده‌ها قریب ۵۷۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان اعلام می‌شد. اطلس نیز اوایل اردیبهشت امسال با قیمتی نزدیک ۵۹۰ میلیون تومان پا به بازار گذاشت، اما الان بیشتر از ۵۲۰ میلیون خریدار ندارد.

انتهای پیام

پاسخ دادن

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید