برنامه سازمان استاندارد برای ارتقاء کیفیت لوازم خانگی

0
سازمان ملی استاندارد ایران باهدف ارتقای کیفیت لوازم خانگی، استانداردسازی قطعات موثر مورد استفاده در تولید محصولات لوازم خانگی را در برنامه دارد.
به گزارش نبض صنعت، مهدی انگورج، مدیرکل دفتر تخصصی ارزیابی انطباق صنایع حمل و نقل و ماشین آلات با بیان اینکه برخی از قطعات مورد استفاده در لوازم خانگی مشمول مقررات اجرای اجباری استاندارد بوده و تحت نظارت و کنترل قرار دارد، گفت: این درحالیست که بسیاری از قطعات موثر در تولید محصول نهایی برای افزایش کیفیت نیاز به استانداردسازی دارند.
وی با اشاره به سیاست‌های دوره تحولی در سازمان ملی استاندارد ایران و قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد خاطرنشان کرد: با توجه به وظایف و تکالیف قانونی و مطالبه جامعه از محصولات تولیدی باکیفیت در کشور، این دفتر برگزاری نشست‌های متعددی را با هدف ارتقاء کیفیت از جنبه‌های کیفی و عملکردی، علاوه بر ایمنی برای رسیدن به کیفیت مطلوب تر، در اولویت برنامه‌های کاری خود قرار داده است.
مدیرکل دفتر تخصصی ارزیابی انطباق صنایع حمل و نقل و ماشین آلات سازمان ملی استاندارد ایران، اظهار داشت: توجه به موضوع استانداردسازی قطعات لوازم خانگی علاوه بر حمایت از تولید داخل (قطعه ساز و تولیدکننده)، موجب رونق صادرات لوازم خانگی و جلوگیری از خروج ارز به منظور واردات قطعات اصلی خواهد شد، لذا انتظار می‌رود با همراهی ذی نفعان این حوزه شاهد شکوفایی بیشتر و رشد کیفی صنعت لوازم خانگی کشورعزیزمان باشیم.
انگورج با اشاره به ماده ۳ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد مبنی بر اینکه سازمان مرجع رسمی حاکمیتی درکشور می‌باشدکه عهده دارسیاست گذاری، حسن نظارت وهدایت نظام استاندارد و اطمینان بخشی به کیفیت کالا‌ها وخدماتی است که درداخل کشورتولید یا ارائه و یا به کشور وارد یا از کشور صادر می‌شود، گفت: با عنایت به این بند قانونی، توجه به موضوع کیفیت لوازم خانگی از وظایف ذاتی سازمان است.
وی با اشاره به ممنوعیت واردات لوازم خانگی که بیش از ۵ سال از آن می‌گذرد، خاطرنشان کرد: ایجاد فضای رقابتی تولیدکنندگان داخل با استانداردسازی قطعات موثر مورد استفاده در وسایل خانگی، از برنامه سازمان ملی استاندارد ایران است که با عزم جدی تا حصول نتیجه پیگیری خواهد شد.
انگورج، استانداردسازی قطعات اصلی مورد استفاده در لوازم خانگی را به عنوان یکی از عوامل تاثیرگذار در ایجاد رضایت و مطالبه مصرف کنندگان داخلی دانست و افزود: این اقدام موجب رقابت پذیری صنعت لوازم خانگی با تولید مشابه سایر کشور‌ها و نیز رونق صادرات می‌شود.
وی، استاندارد را زبان مشترک بین ذی نفعان دانست و تصریح کرد: استاندارد‌ها نه تنها مانع نیست بلکه مسیر را برای دستیابی صنعتگران و تولیدکنندگان کشورمان به بازار‌های صادراتی هموار می‌سازد.
انتهای پیام

پاسخ دادن

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید