افزایش تولید منسوجات بی بافت بهداشتی

0
مدیر کل دفتر صنایع نساجی وزارت صمت از افزایش تولید منسوجات بی بافتِ بهداشتی خبر داد و گفت: تولید این منسوجات ۳ هزار تن بیش از نیاز بازار است.

به گزارش نبض صنعت، منسوجات نبافته یا پارچه‌های بدون تار و پود در تولیدات مختلفی همچون ماسک، چسب زخم، پوشک بچه و صنایعی همچون کفاشی و حتی خودرو کاربرد دارد.

فعالان صنعت منسوجات بی بافت در یک سال گذشته با موانع تولید رو به رو بودند و همین موضوع سبب شد تا برخی از این مجموعه‌ها با ظرفیت حداقلی فعالیت کنند.

یکی از این موانع تولید، تامین مواد اولیه بود که توزیع ناعادلانه‌ی آن در بورس کالا به چالش جدی صنعتگران تبدیل شده بود، سال گذشته با ورود وزارت صمت، این مانع تولید برطرف و حدود ۴۰ واحد تولیدی با سرعت بیشتری به فعالیت پرداختند.

محمد مهدی برادران معاون صنایع عمومی وزارت صمت با اشاره به رفع مشکلات برخی از تولیدکنندگان منسوجات بی بافت، می‌گوید: در ماه‌های اخیر موانع تولید برخی از منسوجات بی بافت از جمله پوشک و انحصارگرایی تامین مواد اولیه آن که یکی از دغدغه‌های جدی فعالان این صنعت بود، رفع شده است.

وی اضافه کرد: منسوجات بی بافت بهداشتی توسط دو مجموعه، تولید می‌شد که توانستیم با تجهیز و راه اندازی یک واحد صنعتی دیگر، تولید را افزایش دهیم که موجب شد انحصار شکل گرفته در این صنعت، شکسته شود. با آغاز فعالیت این مجموعه، کیفیت محصولات بهداشتی افزایش داشته و قیمت این محصولات هم کاهش یافته است.

به گفته محسن گرجی مدیرکل دفتر صنایع نساجی وزارت صمت؛ هم اکنون ظرفیت تولید سالانه پارچه‌های نبافته از ۱۸۰ هزار تن گذشته است و با ایجاد خطوط جدید، تولیدِ منسوجاتِ بی بافت بهداشتی به ۲۰ هزار تن رسیده، این در حالی است که نیاز بازار به محصولات بهداشتی سالانه ۱۷ هزار تن است.

گفتنی است؛ وزارت صمت در راستای اجرای بند ۳ ماده ۴۵ قانون تسهیل رقابت و منع انحصار، تسهیل دسترسی تولیدکنندگان منسوجات بی بافت به مواد اولیه را در اولویت قرار داده است.

انتهای پیام

پاسخ دادن

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید