به گزارش نبض صنعت، جلالی گفت: تامین آرد خبازیها از فروش گندم یارانه نوع یک و نوع دو است که همین امر موجب شده تا قیمت نان از یک نانوایی به نانوایی دیگر متفاوت باشد.
به گفته وی، گرچه پیشنهاداتی در خصوص تک نرخی شدن ارز مطرح شده است اما فعلا سیاست دولت تثبیت قیمتهاست تا فشاری به مردم وارد نشود. در حال حاضر تامین آرد خبازیها از محل فروش گندم با دو نرخ ۶۶۵ و ۹۰۰ تومان برحسب مجوزها صورت میگیرد.
مدیرکل هماهنگی آرد و نان بازرگانی دولتی گفت: تدابیری برای گندم مورد نیاز نانواییها در ایامتعطیلات نوروز اندیشیده شده تا مشکلی در تامین نان مردم به وجود نیاید. تعیین قیمت نان به کارگروه استانها سپرده شده است تا براساس تشخیص خود و موقعیت زمانی و مکانی قیمت گذاری را انجام دهند که با این وجود بر مبنای مقتضیات استان ها ممکن است قیمت آرد و به طبع نان افزایش یابد، اما این افزایش در سطح ملی نیست.
به گفته مسئولان، تاخیر در حمل و نقل آرد و افزایش مصرف نان در سیستان و بلوچستان به خاطر مهاجران افغان از علل توقف چند روزه و مشکلات کمبود آرد در حوزه ایرانشهر بوده است که با تدابیر اندیشیده شده مشکلات مرتفع می شود.
سیف مدیر عامل بازرگانی دولتی مشکل کمبود نان در برخی استان ها و افزایش قیمت نان را تکذیب کرده است. برخی کارشناسان گفته اند که به دلیل ثبات قیمت آرد در سه سال گذشته این انگیزه در نانوا ایجاد شده که از محل فروش آرد میتواند در آمد بیشتری را کسب کنند.
انتهای پیام