ترفند برخی نانوایان برای کم فروشی آرد

0
نان
یارانه نان
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران گفت: استفاده از نمک بیشتر در برخی نانوایی‌ها برای این است که خمیر را شکل دهند و همین امر منجر به کاهش کیفیت نان می‌شوند.

به گزارش نبض صنعت، بیژن نوروز مقدم آبکنار اظهار داشت: اگر قرار است جلوی ضایعات نان گرفته شود همه موارد از مزرعه تا کشاورزی و حمل و نقل باید موارد استاندارد را رعایت کنند. الان ۲۰ نوع گندم در کشور وجود دارد که هر کدام مشخصات و مصارف خاص خود را دارد. برای افزایش کیفیت نان باید از اول چرخه تولید نان اصلاح شود.

به گفته وی، وزارت بهداشت اعلام کرده که برای هر ۱۰۰ کیلوگرم آرد، حدود ۸۰۰ گرم نمک استفاده شود این در حالی است که میزان نمک در گذشته یک کیلوگرم بوده اما حالا بر میزان ۸۰۰ گرم اصرار دارند. اگر نان مورد بررسی قرار گیرد و شور باشد آن مرکز صنفی جریمه می‌شود.

رئیس اتحادیه نانوایان تهران گفت: افزودن ۸۰۰ گرم نمک که مقدار ابلاغ شده وزارت بهداشت است، مشخص نیست که برای چه نوع گندمی است چرا که جنس گندم در شهر‌های مختلف متفاوت است و قابل مقایسه نیست.

چندی پیش رهبر انقلاب نیز بر کاهش دور ریز و اسراف نان تاکید داشتند.

انتهای پیام

پاسخ دادن

دیدگاه خود را وارد کنید
لطفا نام خود را وارد کنید